Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Melodifestivalen 2024

2024-02-03

Jag är av den bestämda uppfattningen att både musiklansering (Melodifestivalen) och filmproduktion (Svenska Filminstitutet) bör lämnas till civilsamhället och marknaden, men så länge civilsamhället och marknaden beskattas så hårt som idag, så kan inte civilsamhället

Ikväll ska den svenska staten lansera ny musik, eller rent av nya artister, i Melodifestivalen. Som finansiär tänker jag såklart att betrakta spektaklet, och jag uppmanar alla att göra detsamma – den som går till valurnan utan att ens veta var han lägger sina pengar, bör inte ha rösträtt!

De flesta har naturligtvis högre ambitioner än den svenska renderingen av “public service”, men när det nu är som det är, har jag satsat en peng på att Elisa Lindström ska gå till final. Gör hon det, får jag en tusing rätt ned i fickan.

Tack, staten!

Categories: Pop culture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips